Over ons

Aleamed bvba - opgericht in 2009 - is een distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van medische hulpmiddelen voor zowel de verschillende afdelingen in het ziekenhuis als bij de artsen.

Wij gaan uitsluitend te rade bij leveranciers die medische hulpmiddelen produceren die voldoen aan onze strenge vereisten rond kwaliteit, duurzaamheid, zorgvuldigheid en innovatie.

Onze kwaliteiten

Op Aleamed kunt u rekenen. Dat is nodig want als chirurg wilt u kunnen vertrouwen in uw materiaal.

Kwaliteit

100%

Betrouwbaarheid

97%

Efficiëntie

96%

Plichtsbewust

98%

Service

99%

Kennis

97%

Onze medewerkers

Net zoals voor onze producten vragen wij ook van onze medewerkers dezelfde mate van hoogwaardige professionaliteit. Hun kennis van de sector, het beschikbare aanbod op de markt en de nieuwste innovaties in het vakgebied moeten compleet en uitvoerig zijn. Zo kunnen wij de best mogelijke service bieden aan onze klanten. In onze werking staat alles in het teken van het verlenen van de beste zorgen voor onze klanten.

Bart De Pooter

General Manager

Na zijn studies lichamelijke opvoeding startte Bart zijn carrière in de farmaceutische industrie. Na verschillende jobopportuniteiten binnen de verkoop en marketing in de pharmawereld werd hij aangetrokken door de medische wereld en zo startte hij in 2009 bij Aleamed als verantwoordelijke borstimplantaten in België en Nederland. Samen met Vicky nam hij de dagelijkse leiding van Aleamed over en combineert hij de dagelijkse leiding met het bezoeken van plastische chirurgen in België en Nederland. Zijn doel: met het Aleamed-team de top bereiken op het vlak van kwaliteit en klantenservice.

Vicky Roelandt

General Manager

Met haar diploma toerisme op zak was Vicky er helemaal klaar voor om de wereld te ontdekken. Echter na een paar maanden kwam ze in de medische wereld terecht en deze microbe liet haar niet meer los. Ze heeft zich er sindsdien dan ook in verdiept met als resultaat dat ze meer als 25 jaar ervaring heeft waardoor ze ondertussen een wandelende encyclopedie is geworden. Voor haar zijn er geen geheimen meer op dit vlak. Is er iets waarover je je hoofd breekt, zij kan je hiermee zeker helpen.

Kris Leestmans

Key Account Manager

Als jong afgestudeerde in de handelswetenschappen en na 6 jaar administratief bediende in de petrochemie kwam hij uiteindelijk in de medische sector terecht. Instrumenten en technieken op csa- en ok-niveau werden een passie voor Kris. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de medische wereld!

Ron van Stormbroek

Product Manager Nederland

In 1986 studeerde Ron af in Utrecht in de biologie en gezondheidskunde. Na 10 jaar werken binnen de farmaceutische industrie maakte hij een switch naar de omgeving van de cosmetische geneeskunde (botox en fillers) en plastische chirurgie, waar hij inmiddels ook alweer meer dan 12 jaar kennis en ervaring overdraagt, met name op het gebied van borstimplantaten, expanders, chirurgisch instrumentarium en lipofilling. Vanuit zijn woonomgeving Maarssen kan hij heel Nederland prima bedienen.

Manu Pierrard

Account Manager

Na een opleiding tot kok was hij 10 jaar actief in dit beroep waarna Manu zich richtte tot de medische wereld waar hij meer dan gepassioneerd over is... Met 14 jaar ervaring, met name in de technische assistentie in de operatiekamer (orthopedische implantaten en plastische chirurgie), is hij vooral geïnteresseerd in innovaties op dit gebied.

Kaat Maes

Account Manager

Kaat studeerde af als algemeen verpleegkundige met een grote passie voor de plastische en esthetische chirurgie. De medische sector gevarieerd met sales beschouwt zij daarom als een grote uitdaging. Als jong beginnend medisch afgevaardigde wil ze vol enthousiasme haar medische kennis delen.

Noémie Remacle

Account Manager

Noémie studeerde af als algemeen verpleegkundige. Haar communicatieve en medische vaardigheden wil ze nu bij Aleamed combineren met de commerciële uitdagingen van de esthetische chirurgie. Ze zou graag haar medische kennis optimaal willen laten renderen als jong beginnend medisch afgevaardigde.

Caroline Lijnen

Account Manager

Caroline studeerde 5 jaar geleden af als Medical Management Assistant.
Haar functie als medisch vertegenwoordigster is de perfecte match tussen haar interesse voor de plastische chirurgie en haar communicatieskills.
Ze is zeer gedreven en gemotiveerd om als jong beginnend medische afgevaardigde haar weg te banen binnen Aleamed.

Debbie Luchies

Customer Service

Na haar studies secretariaat-moderne talen zette Debbie haar eerste professionele stappen in de vliegtuigsector om nadien te proeven van de vending-wereld en de car lease-sector. Uiteindelijk kwam ze terecht in de medische sector en zo belandde ze uiteindelijk bij Aleamed waar zij van bij de start deel uitmaakt van het customer service-team.

Sophie Smeets

Customer Service

Na haar studies office management - medical assistant deed Sophie eerst vier jaar werkervaring op als interim bij diverse bedrijven. Sinds februari 2018 maakt ze vast deel uit van de Aleamed-familie als customer service-medewerkster.

Sofie Mertens

Customer Service

In 2009 behaalde Sofie haar Masterdiploma in de Meertalige Communicatie Frans-Spaans. Sindsdien bouwde zij reeds twaalf jaar commerciële ervaring op in de Customer Service en in de ondersteuning van vertegenwoordigers. Bij Aleamed versterkt ze de commerciële binnendienst.

Dieter Werckx

Customer Service & Accounting Manager

Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, koos Dieter ervoor om bij een klein familiaal bedrijfsrevisorenkantoor deze theorie om te zetten in een meer hands-on kennis. Twee jaar later, in 2012, ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vervoegde hij Aleamed, waar hij ondertussen instaat voor de dagdagelijkse financiële kant.